I SOLISTI ACADEMY

Met I SOLISTI ACADEMY begeleiden we de sterren van morgen reeds vandaag. We richten ons tot verschillende doelgroepen, zoals uitzonderlijk getalenteerde tieners, straffe preprofessionelen of jonge componisten die hun weg zoeken in het landschap en bieden elk van hen een traject op maat.

YOUNGSTARS

Traject op maat voor getalenteerde tieners

Interesse in een auditie? Laat het ons weten!

 

I SOLISTI wil kansen creëren voor muzikaal hoogbegaafde tieners en wil hen stimuleren om zich verder te ontplooien. Samen met de jongeren en hun omgeving (ouders, leraars in het deeltijds kunstonderwijs, …) wordt een traject op maat uitgestippeld. Onder begeleiding van hun mentor schrijven de tieners op een ongeremde manier hun eigen verhaal. Van de I SOLISTI Academy krijgen ze muzikale en artistieke begeleiding, alsook de nodige zakelijke en organisatorische ondersteuning.

Er zijn een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze vorm van begeleiding. Naast bewezen talent vragen we een hoge dosis motivatie en engagement van de jongere en zijn ouders.

Lees hier hoe je zelf ook een I SOLISTI YoungStar kan worden en meld je aan voor de auditie.

COMPOSERS LAB KORTFILM

Componeren op beeld

Zo 16 → Vr 21 Augustus 2020                                                                               

 

I SOLISTI Composers Lab wil componisten vrij laten experimenteren met componeren op beeld. 

Ook tijdens de derde editie van het Composers Lab exploreren we film en beeld. Je schrijft jouw unieke soundtrack, die tijdens een publieke showcase op het einde van de week wordt gecreëerd. De ervaren componisten Mathias Coppens, Daan Janssens en Frederik Neyrinck zijn de coaches, met de musici van I SOLISTI en de andere deelnemende componisten als klankbord. De hele week krijg je de volledige medewerking van het ensemble om je work in progress mee vorm te geven.

Klik hier voor meer info over het nieuwe seizoen van Composers Lab!