I SOLISTI ACADEMY

Met I SOLISTI ACADEMY begeleiden we de sterren van morgen reeds vandaag. We richten ons tot verschillende doelgroepen, zoals uitzonderlijk getalenteerde tieners, straffe preprofessionelen of jonge componisten die hun weg zoeken in het landschap en bieden elk van hen een traject op maat.

YOUNG COMPOSERS LAB

Componeer je eigen muziek op stille film
Van ma 20 → za 25 augustus 2018

*** DEADLINE UITGESTELD***
Op vraag van enkele kandidaten stellen we onze deadline voor aanmelding voor het Young Composers Lab uit. 
Nog steeds interesse? Neem contact op via cindy@isolisti.be

I SOLISTI Young Composers Lab daagt jonge componisten een hele week uit nieuwe muziek te componeren op beeld. Onder intensieve begeleiding van ervaren componisten als coaches, schrijf je je eigen soundtrack voor een stille kortfilm. Tijdens werksessies verklankt I SOLISTI de nieuwe composities. Op zaterdagavond voorzien we als afsluiting een publiek toonmoment van alle composities met film, vertolkt door I SOLISTI.

Op deze pagina lees je hoe je kan inschrijven en kans maken om erbij te horen.

 

 

 

PETERSCHAP

Traject op maat voor getalenteerde tieners
Auditioneer in oktober in Lier

 

I SOLISTI wil kansen creëren voor muzikaal hoogbegaafde tieners en wil hen stimuleren om zich verder te ontplooien. Samen met de jongeren en hun omgeving (ouders, leraars in het deeltijds kunstonderwijs, …) wordt een traject op maat uitgestippeld. Onder begeleiding van hun muzikale peter of meter schrijven de tieners op een ongeremde manier hun eigen verhaal. Van de I SOLISTI Academy krijgen ze muzikale en artistieke begeleiding, alsook de nodige zakelijke en organisatorische ondersteuning.

Audities vinden jaarlijks plaats. Er zijn een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze vorm van begeleiding. Naast bewezen talent vragen we een hoge dosis motivatie en engagement van de jongere en zijn ouders..